top of page
flow_insta_12.jpg

OVER

FLØW.er.S is een multidisciplinair collectief en designmerk dat lifestyle-objecten en -diensten creëert die de zintuigen inspireren en mindful leven aanmoedigen. Met de nadruk op natuurlijke materialen & ingrediënten, eenvoudige vormen en compromisloze kwaliteit; ons werk verbindt het fantasierijke met het praktische, wat resulteert in een unieke warme en eerlijke esthetiek en levensstijl.

 

Het is onze visie om een ​​organische en collaboratieve benadering te omarmen; een aanpak die evenzeer geïnspireerd is door het oude als het nieuwe, door digitale technologieën en analoge tradities.

WEBSHOP

U kunt uw producten online bestellen via onze webshop. Ophalen op afspraak of kiezen voor binnenlandse verzending.

SHOWROOM

Op afspraak kunt u onze showroom bezoeken. Ben je in de buurt en is er iemand aanwezig dan ben je uiteraard welkom om eens binnen te springen. Boek online of stuur ons een e-mail als je een keer wilt komen kijken.

FOUNDERS

Dorien Stoffels.jpg
Dorien Stoffels

Doriens carrière laat zich het best omschrijven als een zoektocht naar perfectie door middel van imperfectie. Aan de Universiteit Gent - waar ze zich specialiseerde in Architectuur & Constructietechnologie - leerde ze haar scherpe oog voor detail feilloos te combineren met haar artistieke gevoeligheid. Haar voorliefde voor alle artistieke en creatieve items is wat haar drijft om FLØW.er.S tot een esthetisch juweeltje te maken en een ultiem thuisgevoel te creëren. Zij is het creatieve brein achter de huisstijl en samenhang tussen de verschillende stijlen van de samenwerkende ontwerpers.

Lilith Rouffa.jpg
Lilith Rouffa

De roeping van Lilith bestaat uit evenveel yin als yang-energie. Als gecertificeerde yogini met een Master opleiding in "Culturele Pedagogische Wetenschappen", laat ze zich leiden door haar intuïtie en gebruikt ze haar zakelijke gevoel om de visie van het collectief te verspreiden. Het hielp haar om beter contact te maken met haar diepgewortelde kompas.  Studio Cocon en FLØW.er.S Collective zijn in veel opzichten het resultaat van deze zoektocht. Een plek en ervaring met eindeloze ruimte om nieuwsgierigheid te voeden en dromen te manifesteren.

bottom of page