top of page

RETOURBELEID

Je hebt 30 kalenderdagen om een ​​artikel te retourneren vanaf de datum waarop je het hebt ontvangen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Je artikel moet in de originele verpakking zitten en je moet de kassabon of het aankoopbewijs toevoegen.

BIJ LEVERING (POST)​

Stuur uw pakket en een kopie van uw orderbevestiging in een beveiligde doos naar:

Fløw.er.s Collective

Kleine Beerstraat 53

2018 Antwerpen

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

 

IN DE SHOWROOM​

Retourneer je pakket tijdens openingstijden, boek online of mail ons voor het maken van een afspraak en breng je bestelling persoonlijk en gratis terug in de showroom.

TERUGBETALINGSBELEID

NA LEVERING​

Als we je artikel per post ontvangen, zullen we het inspecteren en je laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u informeren over de status van uw terugbetaling na inspectie van het artikel. Als uw retourzending is goedgekeurd, zullen we een terugbetaling uitvoeren op uw creditcard (of originele betaalmethode). U ontvangt het tegoed binnen een bepaald aantal dagen, afhankelijk van het beleid van uw bank.

IN DE SHOWROOM​

Als we je artikel persoonlijk in ontvangst nemen, inspecteren we het. Als uw retourzending is goedgekeurd, zullen we een terugbetaling uitvoeren op uw creditcard (of originele betaalmethode). U ontvangt het tegoed binnen een bepaald aantal dagen, afhankelijk van het beleid van uw kaartuitgever.

BETAALMETHODEN

We willen dat uw winkelervaring soepel verloopt. U kunt betalen via:

ONLINE WINKELEN

Bancontact

Aanvragen van ING, KBC en Belfius

iDeal

SOFORT Bankieren

IN DE SHOWROOM​

Payconiq

Terugbetalingbeleid
Betaalmethoden
bottom of page